hejdå!

Nej, som ni märker så uppdaterar jag aaaaldig min blogg längre, jag har inte tid eller ork elle något så jag lägger ner min blogg ett tag nu, orkar inte helt enkelt. Kanske fixar ny musik/dans-blogg istället eller nåt haha. Aja, jag får se helt enkelt! =)

Ha en riktigt god jul!

Julklapps-handling!

Ja, rubriken säger allt. Har alltså varit och handlat julklappa till familjen! Hittade till alla förutom mamma. Jag vet var jag ska köpa men inte vart jag ska hitta det haha..

Försöv mig imorse, eller rättre sagt tog egen sovmorgon. Kom till skolan 2 timmar efter vi hade börjat och klampade in i aulan där de va någon teater, hehe pinsamt... Direkt efter skolan drog jag, Sara och Isabel till kista och handlade julklappar, och nu är jag här hemma och softar =)
Bild från föreställningen i tisdags tror jag, då jag dansade balett. Igår dansade vi street och det gick skitbra !


Dansuppvisning!

Snart ska jag åka till kulturum för att dansa! De e dansupvisning, min tredje (och sista) denhär terminen =) Har Jennfier, Amanda och Theresa i publiken så måste imponera dom ;) haha

Oj va mycke klockan är, måste fixa mig!

Wish me luck :D

Jacob Latimore

This is siiiiiiiick! Asså denhär grabben är 12, kanske 13 nu och lyssna bara på hans röst! Dehär kallar jag talang..


Back on track

helloooo ! saknat mig ? ;) nej jag driver bara haha..

Förlåt att jag inte har bloggat på väldigt länge nu, men jag har haft sååå mycket me skolan och allt så jag har verkligen inte haft tid! Men idag gjorde jag de sista provet för denhär terminen, så nu har jag tid igen! :D

Var bara i skolan halva dagen, sen drog jag hem. Orkade inte skolan.. Det här är sjukt men jag tror faktiskt inte jag har varit i skolan en hel vecka på hela terminen. hehe..

RSS 2.0