Ugnsbakad theresa ?

Hejheeej !

Sitter hemma hod min faster nu och  tankte skriva nagra rader!

Dom senaste dagarna har jag solat & badat pa dagarna och sen pa kvallarna varit ute och festat elr atit pa resturang elr nat. Har det valdigt kul har! forutom att jag saknar alla skit mycket...

Assa ni skulle bara ana hur varmt det e har... MAN DOR! Just nu ar det 38 grade ute! man pallar inte ens ha klader pa sig! Det kanns som man lever i en ugn assa! Och sa ar det jatte fuktigt i luften ocksa. Menmen, hallre vara har an i sverige dar de regnar! hehe, hoppas jag kommer hem snart bara.. Imorn har jag varit har i 1 vecka och det kanns som en evigheet. Fast en del av mig villl stanna kvar har foralltid, men den andra vill hem sa allt blir som vanligt igen.. Fan vet jag.. Har iiiiingen aning nar jag kommer. Men senast kommer jag hem nan vecka innan skolan borjar.

Iallfall sa kommer min faster snart, da ska vi hamta mormor och sen hem for att fixa oss for ikvall blir det fest!

Nu maste jag dra, det kommer massa bilder harifran snart!

byebye, love ya !

LITE UPPDATERING !

Hejhej ! saknat mig ? hah anej driver..

Just nu sitter jag på ett cafe i libanon me typ halva släkten haha. Har de jättekul här! Fast har redan börjat sakna alla :(

Det blev jättemycke knas när vi skulle åka hit. (asså till libanon)
Först så va det fullt på flygplanet från stockholm till tyskland på lördagen, så vi va tvugna att åka på söndagen istället. Allt gick bra på flygresan till tyskland men sen när vi skulle byta plan från tyskland till libanon så gick det sämre... Vi missade 3 plan för de var fullt så vi fick inte plats. Så vi fick vänta på flygplatsen i 12 TIMMAR ! trevligt liksom.... ååh jag tror jag aldrig har haft så tråkigt i hela mitt liv. Iallfall så kom vi me på de sista planet dit, förutom stackars pappa som fick sova i tyskland och ta ett plan till libanon dagen efter.

Menmen, nu är alla här iallfall! har nog inte så mycke att säga, vill bara att alla ska veta att jag saknar er skiiiiiiitmycke!

Ha de bra, ska försöka skriva igen om nåra dagar.

ha de bäst !<3

LIBANON

hejhej alla läsare! Ni är inte så många längre men alltid nåt haha...

Iallfall så ville jag bara säga att vid 9-tiden morn så åker mitt flyg från arlanda till Libanon där jag kommer vara tills skolan börjar igen. Ni kan fortfarande smsa för det är gratis, så alla vet !

Ska försöka blogga där men kan inte lova nåt!

Ha de bra allihopa!

c ya <3

RSS 2.0