Byebye baby

Tror att jag säger typ farväl till blogg.se, inte HELT, men kommer inte uppdatera här längre nästan alls, skulle jag tro.
Kände det var dags att följa strömmen och bärja blogga på tumblr istället! så ni kan läsa om mitt liv HÄR from now on.
Ni kan följa mig på twitter också, det gör ni HÄR!

Hare gött!

En liiiten del av mig kommer nog alltid att vara man


MÅSTE. HA.

RayBan Clubmasters - 1 450 kr
Jeans shorts Levi's - c:a 500 kr

Converse låga vita - 700 kr


har en miljon på banken men ingenting att leva för


Hur SÖT får man bli?! jag dör...


Tacksam

Idag badade jag för första gången detta år! Det var UNDERBART! Lite kyligt, men fy va det va skönt! Hoppade i två gånger till och med! Efter vi hade hoppat i traskade vi iväg till skolan igen med genomvåta kläder, skoläsa fötter och ett fett leende på ansiktet. GAH vad jag älskar mitt liv och mina vänner! SÅ TACKSAM! 4 veckor kvar till sommarlov, 7 veckor till Jennifer återvänder, mitt liv är bäst!

Thank you God ♥


Grattis till världens bästa!

Bra tider, dåliga tider, ok tider, bästaste tider, har du alltid funnits där för mig! Och nu fyller du 17 hela år, sista året som barn, och vi ska njuta varje sekuuuund när du kommer tillbaka i sommar, det kan du gerej på minsann! haha, men GRATTIIIISSSS PÅREJJ!

Love you bästa vän ♥

jag FÖRSÖKTE göra en fin film, men det gick varken att spara den eller att lägga upp den på youtube! (om du inte hade raderat ditt yt konto hade jag använt din film...)


Anledningen till att jag avskyr att vara kvinna.

Jag har haft en sååån äckligt BRUTAL mensvärk idag. Hehe. asså på riktigt, har ALDRIG I MITT LIV känt någon sån smärta som jag kände idag. jag GRÄT. okej? jag GRÄT av smärta. Jag jobbade inte ens klart mitt pass, var tvungen att åka hem. jag kunde inte heller dra till kyrkan... :(((( asså dethär är det värta som finns. Men sen tänker jag, att jag ska FÖDA BARN också?! jag håller på att AVLIDA av lite mensvärk, så ska jag föda barn??????


Det är i sånnahär situationer då jag ställer mig frågan: VARFÖR ÅT EVA AV ÄPPLET???........


My beautiful dark twisted fantasy

Asså jag måste bara dela med mig, att Kaynes senaste skiva ÄR ett mästerverk asså. På riktigt. Jag orkar inte! HELT KLART 2010s bästa album. 100%. Jag orkar inteee, såååå braaa..... Jag vet att det inte är en nyhet haha, men asså jag lyssnar på den FORTFARANDE sen det kom ut, vilket var ett haalvår sen. Vilket mästervärk..
Klicka på bilen för att komma till skivan på Spotify, men om ni inte har sett videon här nere så KOLLA PÅ DEN.(vet att det är fett skumm ibland, men det är ett mästerverk fotfarande...)


Tandläkare....

Har troligtvis haft min värsta morgon detta år. Det började med att jag försov mig så jag missade tåget med några sekunder. Följt av det mest failade nationella provet jag någonsin gjort, och NU ska jag till tandläkaren. Kan min dag bli värre? Tveksamt asså. Jag har förberätt mig mentalt i 2 dagar nu för att ha styrka att gå till tandläkaren. Jag kallsvettas redan nu och mitt hjärta går i 180. Fattar inte var jag har fått min tandläkar/sjukhus/sprut-fobi ifrån alltså....

“Watch over your heart with all diligence, for from it flow the springs of life"


1 maj 2011

fattar inte att jag fortfarande skriver '2010' i rubriken... vägrar inse att tiden går.. haha

Hejjjjsann :) hihi.

Skojja, nej men hej! jag kom hem från jobbet för någon haltimme sedan. Jobbade 8 timmar, ganska så onajs, meeen jag får ju fet ob så det är värt det. Iallfall! Hur var eran valborg? Min var helt ok, under dagen så va jag och övningkörde, sedan dans, sen hem och fixa sig så drog jag och några kompisar till en fest i kallhäll/järfälla typ. Det var treevligt! Nu ska jag pluggapluggaplugga hela kvällen/natten tills jag blir färdig med ett antal uppgifter... TJOHO

Nån dag i veckan..

RSS 2.0