Oh Heaven


Vi är ju heelt...

Om någon någonsin skulle se denna video skulle jag skämmas ihjäl... vi är allt speciella vi.....


And now what?

Hej mina vänner!

Idag har jag haft en väldigt chill dag. Började med två lektioner i skolan, följt av synundersökning med Stina som sällskap. Det visade sig att jag hade fått sämre syn plus brytningsfel i ena ögat. (det låter så dramatiskt) Sen provade jag också ett par nya glajjer som jag kanske ska köpa, kommer bild på det här nere, SÄG GÄRNA VAD NI TYCKER!

Efter det handlade vi lite gottgott på Ica, drog hem till mig och softade med Jennifer. Sen har vi bara softat här och tjockat oss med onyttigheter. 

Vilka bågar är finast? De jag har på mig, eller de Jennifer har på sig? Uppskattar kommentarer! Jag har beslutsångest!


My childhood before I discovered the Internet:En lite random men djup rubrik som får dig att bli intresserad av att läsa inlägget

Hey peeps

Ligger i min säng och ska alldeles stax stänga ner datorn och få mig ett par timmars skönhetssömn innan en ny skoldag möter sin gryning.... säger man så? shooo, värsta poeten yaaaao! haha driver

"Viktiga" stunder från de senaste dagarna som är värt att skriva om:

- Jag och Ludvig råkade komma till skolan en timme innan vi egentligen började. Det har aldrig hänt mig förr. Kändes kanska så surt.
- Jag och Jennifer hade myspys igårkväll hemma hos mig. Tände massa ljus i mitt rum, drack te, år mörk choklad och tittade på Tuck Everlasting. (om du inte har sett filmen så GÖR DET! har sett den minst 10 ggr...)
- Då vi i tisdags skulle dansa så flippade vi istället och det hela slutade med att vi körde kurragömma - en förövrigt väldigt underskattad lek!


Jah, det var typ det. Intressant liv jag har va? Nej nu måste jag sova... kommer aldrig vakna imorn...


Sleep tight

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar? Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


Comeback?

Hej alla (få) bloggläsare som forfarande läser min blogg även fast jag inte har bloggat på månader! Att ni fortfarande kikar in här varje dag, helt otroligt!

Haha, men nu har jag skrivit något iallafall! Fick höra av några i helgen att de saknar min blogg, sååå jag funderar på att börja blogga igen! Får se hur det blir.

Idag har jag varit hemma, och jobbat. Helt ok, ganska chill. Imorn bär det av till skolan för två ynka lektioner, och därefter blir det förmodligen dans!

Jag vill bara påminna om min tumblr sida som ni kan kolla in HÄR. Lite mer bilder, lite mindre text, men fortfarande jag!


Hare!


RSS 2.0