kan. inte. sluta. garva.


Lazyyy

Hola chicaaaas ;D

Har skrivit typ 5 inlägg idag och alla har bara raderats så jag orkade inte skriva mer. Hoppas att dehär inte raderas för då kommer jag få damp.

Har typ soooovit och latat mig idag. Iget mer med det. Har pysslat om mig och massa saker typ. Äääääh.

Jag ahr BESTÄMT MIG att jag SKA träna varje dag här hemma, och jag SKA få fastare mage. Nu har jag bestämt mig påriktigt. INgenting kan stoppa mig. Så jag ska vakna 2 timmar innan jag börjar varje morgon och träna lite, duscha och fixa mig. varje dag. jag SKA. =)

puss på skinkan allihopaaa <3


På tal om ozonlagret..

Vet ni hur sugen jag är på lussebullar elr ?  ååååh va gooott! GE MIG!


Ledig imorn

Jaa, de e verkligen bäst att praoa i kyrkan. Vi typ chillar bara, sen är vi lediga på måndagar. Sköönt. Men denhär veckan måste ja verkligen plugga, för efter denhär veckan har vi hur mycket prov och inlämningar som helst! Asså jag orkar inteeee, är så skoltrött så det finns inte. Man blir ju deprimerad... Lääängtar tills vi slutar ekillabajsskolan och börjar gymnasiet! Va skönt de ska bli att slippa allt som har me den skolan att göra.. Gaaaah!

Jaja, nu ska jag gå och.. titta på tv.. elr spela lite gitarr.. elr piano?.. åh jag vet inte ens varför jag skriver dehär -.-

Byyeeeee !
 hahaha, minne från i våras!


besöksrekord

Ser att jag hade besöksrekord igår! Eller ja.. för 20 min sen hehe. Men vad glad jag blir! Stanna kvär här nu ! :D


Lilla Al-Fadji

Eftersom jag är en nolifer så sitter jag här och tittar på lilla al-fadji på youtube och dör av garv för mig själv.. Asså seriöööst, det går inte att hitta skönare människa! Jag döööör hahahha

Några videos (;
!"#¤%&/()=

skrev typ fett långt inlägg om helgen så bara försvann det så jag orkar inte skriva om alltihopa. Jag hade kul iallfall, de får ni veta =)


pösshar alltid älskat denhär låten !


Jag skrattar idag

Godmorgooon !

Sovit gott ? Det har jag iallfall :D  Är inte trött för engångs skull!(stavning?)

OCh hjäälp vad jag drömde massa drömmar inatt.. Det va sjukt haha. Men iallfall, nu sitter jag här och käkar frulle medans jag lyssnar på mjuuusik. Ska snart dra till kyrkan me jennifer, vi börjar typ 1 idag, chiill.

Nej nu måste jag gå och fixa mig, ha de bäst!Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Beyoncé

Jag måste bara säga dehära. Asså Beyoncé va gryyyyym idag. Hon är ALLTID grym. Hon är faktiskt en av dom få artisterna som jag verkligen ser upp till. Hon har utseéndet, hon har rösten, hon har verkligen ALLT. Jag menar vem skulle inte vilja se ut som henne? Och hennes röst.. Asså jag dööör.. Hur kan man födas med en sån underbar röst? Och inte nog med det, när hon dansar. Asså daaaamn, den bruden kan skaka på götten, de kan man ju lungt säga, haha. Asså det är sjukt.. I love her!
EMA

Ska över till Jennifer nu och titta på EMA! Fråga mig inte om hur jag ska hålla mig vaken... Menmen, har laddat upp inför kvällen me melon, godis, chips och colaaa! yummiiieee (a)


Right nowHejheejj

Kom precis heem. Asså hjälp vad trött jag är. Orkar inte ens öppna mina ögonlock.

bajsbajsbajs

puss på skinkan
All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me.


Mot Theresa

Jag vaknade nyss, asså de e sjuuukt hur trött jag är. Försov mig idag igen.. suck.. Menmen, vi va bara i kyrkan till 1. Då drog vi till tandläkaren för jennifer skulle laga ett hål, sen åkte vi hem. Jag satte mig i min säga och skulle plugga men det slutate med att jag somnade me boken i ansiktet.

Nu ska jag ta bussen till valsta och dra hem till Theresa.

Puss på er

Trust

Let me be the one that can take you from all the things you've seen
And if you trust in me I can be there for anything you need
Give it all to me, baby
Don't you run from me, baby
I'll give you every little piece of me
No, I won't leave out a thing

I know you've seen a lot of things in your life
It got you feeling like this can't be right
But, I won't hurt you, I'm down for you baby


Trött + mensvärk

Hej allihopa :)

Idag har jag haft en skiiiitdag. Typ. Tills dansen dåra. Jag kunde verkligen inte sova igår natt så jag va uppe tills halv 4 då jag  äntligen somnade. Så försov jag mig imorse, vaknar me väääärsta mensvärken, är as trött och surig. Så det skulle inte vara kul att träffa mig imorse säger jag bara.

Dagen gick fort, vi fick typ städa lite. Chillade mest.

Lite pictures!


JEnnfier på donken


Moi and malinJag och jennifer va på maxi och skulle köpa in grejjer, tills jag hittade denna bok. Vi satte oss i mini-stolarna för barn och läste i några timmar haha

Love it


Slut på lovet

Det är måndag, och för dom flesta så börjar skolan igen. Men inte för mig för jag har prao i 2 veckor! Sweet. Tråkit att höstlovet gick så fort.. Och förlåt för dålig uppdatering i slutet på veckan men jag varken hann eller orkade blogga.

Jag och jennfier vad lediga från praoen idag. Vi jobbar ju i kyrkan och har hennes mamma som handledare, och hon är ledig på måndagar så då fick vi också vara de =D Ajuste, nu måste man börja plugga igen för vi har prov och inlämningar och massa sånt direkt efter praoen, suck... Aja, skönt att slippa vara i skolan och se våra lärare  iallafall.

lateer =)

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me. I can't be without, you're my perfect little punching bag. And I need you, I'm sorry.


RSS 2.0